Jdi na obsah Jdi na menu
 


modely autíček Celní správa - Abrex

30. 5. 2022

20220525_navsteva_abrex.jpgmodely autíček Celní správa

od společnosti Abrex

jsme objednali

 

 

 

V minulém týdnu jsem společně s kolegyněmi z tiskového oddělení GŘC Hankou Prudičovou a Ivanou Kurkovou a vášnivým sběratelem Radkem Krédou z jihočeského celního úřadu navštívil výrobní prostory společnosti Abrex ve středočeském Divišově.

Zástupce společnosti pan Mizera nám představil výrobu společnosti a ukázal jednotlivé fáze vzniku modelu. S nadsázkou se dá říci, že každý kus je originál, neboť modely jsou kompletovány ručně pracovníky společnosti. Ukázku z výroby naleznete v přiloženém fotoalbu.

Zájem o zakoupení nabízených modelů z řad současných a bývalých celníků předčil naše očekávání. Jednání bylo velmi příjemné a konstruktivní. V podstatě jsme se všichni shodli na dlouhodobé spolupráci, která by mohla spočívat ve výrobě minimálně jednoho modelu ročně v barvách Celní správy.

Nyní dokončuje finální objednávku a činnosti s tím spojené, včetně realizace jednoho překvapení, které doufáme ocení nejen vášniví sběratelé, ale všichni budoucí majitelé modelů. Prototypy jsme měli možnost již vzít do ruky a taktéž jsou vidět v přiloženém fotoalbu.

Všem, kteří zaslali závaznou objednávku, bude během června doručen email od Klubu celníků Praha s informacemi o způsobu platby, předpokládaném termínu dodání a způsobu distribuce.

Josef Dörfl

 

Náhledy fotografií ze složky 20220525_navsteva_Abrex

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář