Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění 2014

1. 11. 2014

Tak jako každý rok, měly i letos jednotlivé Kluby celníků možnost navrhnout předsednictvu Spolku celníků ČR udělení pamětních medailí těm svým členům, kteří se svou dlouhodobou prací výjimečně a mimořádně podílejí na úspěšné činnosti svých Klubů, na posílení kolegiality i dobrého jména české celní správy.

V letošním roce této možnosti využily 3 Kluby celníků, které své návrhy v předepsané době předsednictvu předložily. Obdržené návrhy členové předsednictva podrobně projednali a rozhodli se za poctivou a nesobeckou práci udělit stříbrné Pamětní medaile SC ČR těmto kolegům:
Marii Michníkové z Moravskoslezského klubu celníků,
Vlastimilu Panáčkovi z Moravskoslezského klubu celníků,
Františku Halásovi za Východočeský klub celních veteránů
a Vladimíru Jurkovičovi z Klubu celníků Olomouc.
Dne 1. 10. 2014 byly v budově Generálního ředitelství cel v Praze za přítomnosti členů předsednictva Spolku celníků ČR v čele s předsedkyní SC ČR Marií Bubeníkovou a zástupkyně vedení GŘC Vendulky Holé vyhodnoceným kolegům udělené Pamětní medaile SC ČR předány.
Pří následujícím neformálním posezení byly kromě osobních zážitků probírány i budoucí kompetence a zaměření činnosti české celní správy a různorodá práce Klubů, jejichž společným činitelem je mimo jiné i pocit sounáležitosti a profesní hrdosti na dosažené výsledky.
 
Jindřiška Kubelková
 

Náhledy fotografií ze složky Ocenění 2014