Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění 2015

24. 10. 2015

Ocenění 2015

 

      Již tradičně, při příležitosti svátku sv. Matouše, který  je jako celník připomínán již v Bibli, předsednictvo Spolku celníků ČR předalo svým členům pamětní medaile Spolku celníků. Kandidáti byli navrženi jednotlivými Kluby celníků za svoji  aktivní práci v klubu a na rozvoji prestiže celého Spolku.

         Na návrh Klubu celníků Generálního ředitelství cel byla předána stříbrná – zlacená medaile ing. Vendule Holé,

         na návrh Klubu celních veteránů byla předána stříbrná medaile JUDr. Vojtěchu Klučarovi,

         na návrh Klubu celníků Praha byla předána stříbrná medaile Mileně Zárasové,

         na návrh Moravskoslezského klubu celníků byly předány stříbrné medaile Karlu Moškořovi a Janu Dostálovi.

         Setkání se z různých důvodů nemohli zúčastnit ing. Holá a p. Dostál, kterým byly pamětní medaile doručeny prostřednictvím zástupců jejich klubů. Ostatní uvedení se předávání zúčastnili, včetně členů předsednictva Spolku celníků.

         Moderátorem setkání byl Mgr. Josef Dörfl, pamětní medaile předávala JUDr. Marie Bubeníková spolu s Ing. Jindřiškou Kubelkovou.

 Předsedkyně Spolku celníků ČR na závěr všem oceněným poděkovala za jejich dosavadní práci a popřála hodně zdaru v další klubové činnosti s přesvědčením, že budou i nadále prosazovat nejen dobré jméno Spolku celníků České republiky, ale i celé celní správy.

Po oficiální části pak následovalo krátké posezení, kde jsme zavzpomínali na klubové začátky i na práci v celní správě vůbec.  Jednalo se o velmi příjemné posezení.

 

Náhledy fotografií ze složky Ocenění 2015