Jdi na obsah Jdi na menu
 


ocenění SC ČR

5. 10. 2011

 

Ocenění Spolkem celníků České republiky

 

Tradičně se i v průběhu turnaje v malé kopané, pořádaném Klubem celníků Praha ve spolupráci s Celním ředitelstvím Praha na Jílovišti, je předáváno Spolkem celníků České republiky,  ocenění členům Klubů, kteří se aktivně podílí na práci této společenské organizace a mají velkou zásluhu na jejím rozvoji.

V letošním roce, u příležitosti svátku sv. Matouše – patrona celníků a na návrh Rady Klubu celníků Praha, převzala stříbrnou pamětní medaili Jana Venkrbcová, členka KCP a hospodářka Spolku celníků ČR. Pamětní medaile ji byla předána předsedkyní SC Marií Bubeníkovou a místopředsedou SC Pavlem Polákem za přítomnosti předsedy Klubu celníků Praha Josefa Dörfla a člena revizní komise SC Jiřího Křivky.

Během neformální besedy, která po udělení ocenění následovala, se pak hovořilo o zrodu této společenské organizace, o jejím přínosu, ale také i o problémech, které s sebou život stále a stále přináší.

Na závěr jsme se všichni přesunuli za hřiště, kde jsme pak ještě ze všech sil podporovali naše kolegy v jejich sportovním zápolení.

  

cimg4947.jpg

 

 

 

           

 

 

 

 

cimg4948.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cimg4949.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cimg4950.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cimg4951.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cimg4953.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cimg4954.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cimg4957.jpg