Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tiskový list - dotisk posledních 200 kusů

16. 1. 2015

Tiskový list

 

Spolek celníků České republiky ve spolupráci s Generálním ředitelstvím cel České republiky a Finanční správou Slovenské republiky, vydal prostřednictvím specializovaného odboru České pošty s. p. PostFila  pro filatelisty, zaměstnance celní správy, zaměstnance finanční správy a sběratele kuriozit již 3. sérii tiskového listu poštovních známek Česko-Slovenská vzájemnost, Slovensko-Česká vzájomnosť.

Tiskový list je sestaven z devíti poštovních známek v hodnotě A, jejichž autorem je Karel Zeman, námět na poštovní známce pak symbolizuje "Cestu ke slávě", znaků Celní správy České republiky, Finanční správy Slovenské republiky, Celní unie a byl vydán u příležitosti svátku Svatého Matouše, patrona všech celníků.

Tiskový list byl vydán v celkovém počtu 600 ks. Po ukončení současné třetí série nebude nadále tištěn ani distribuován. Tím získává určitý stupeň exkluzivity.

Výtěžek, po odečtení nákladů, bude převeden na konto Celník v tísni, z kterého se přispívá všem pracovníkům celní správy a to nejen členům Spolku celníků České republiky, ale i těm, kteří sice členy spolku nejsou, ale kteří se dostali nezaviněně do složité životní situace.

Posledních 200 ks tiskových listů je již vytištěných a jsou připraveny k prodeji. Cena včetně balení a poštovních poplatků činí 360 Kč/ks resp. 13 EUR. Částku je možno uhradit buď v hotovosti nebo bankovním převodem na účet Spolku celníků ČR č. ú. 157900496/0300 ČSOB, variabilní symbol 770. Do zprávy pro příjemce uveďte vaše jméno. Po připsání úhrady list prostřednictvím pošty  odešleme na Vámi uvedenou adresu.

Zájemci ze Slovenské republiky mohou částku uhradit bankovním převodem na č. ú. 2000282879/8330, variabilní symbol 770, který je vedený u Fio banka, a. s. Cena včetně balení a poštovních poplatků činí 13 EUR/ks.

Tiskové listy můžete objednávat osobně nebo telefonicky u Jany Venkrbcové (CÚ pro Středočeský kraj, Washingtonova 11, Praha 1), telefon 261334684 nebo 605758872, e-mailová adresa janavenkrbcova@spolekcelniku.cz .