Jdi na obsah Jdi na menu
 


XII. reprezentační ples celníků

6. 2. 2012

V soboru 14. ledna 2012 se ve Školicím středisku celní správy na Jílovišti konal již XII. Reprezentační ples. Letos byl poprvé pořádán Spolkem celníků ČR ve spolupráci s Generálním ředitelstvím cel.

Na začátku večera nechybělo předtančení tanečního páru manželů Pilousových, kteří předvedli ukázku výběru standardních a latinskoamerických tanců. Novinkou plesu byla hudební skupina UNIKÁT z Kolína, která zahrála přítomným k poslechu i tanci. Účast na plese byla nižší než v minulém roce, nálada však byla vynikající a jednotlivé páry tak měly možnost na parketě ukázat své umění i různé taneční kreace.
Mezi přítomnými nechyběl generální ředitel pan Pavel Novotný s manželkou, paní Vendulka Holá, paní Marie Bubeníková, ale i prezident UFE (Union of Finance Personnel in Europe) pan Serge Colin z Francie a pan Marián Bystrý ze Slovenska.
Příjemná hudba, tanec a spolková hra o hodnotné ceny rychle posunuly večer před půlnoční raut, kdy se uskutečnila dražba, jejíž výtěžek je vždy věnován na konto Celník v tísni. V průběhu dražby byl největší zájem tradičně o spolkový dort, kde se k vyvolávací ceně sto korun přihazovalo až na necelé tři tisíce korun. Celkem se ve prospěch konta Celník v tísni získala částka 7841,- Kč.
Je na místě poděkovat všem organizátorům a popřát nám všem, abychom se na stejném místě mohli sejít i příští rok, ve snad již opravené celní škole.