Jdi na obsah Jdi na menu
 


20190930 předávání ocenění SC ČR

20190930_predavani_oceneni_sccr_praha_w11_0000.jpgPředávání pamětních medailí Spolku celníků

30. září 2019, Praha

 

 

V pondělí 30. září 2019 se v zasedací místnosti Celního úřadu pro Středočeský kraj uskutečnilo slavnostní předávání pamětních medailí Za zásluhy o rozvoj Spolku celníků České republiky. Ty jsou každoročně udělovány u příležitosti svátku sv. Matouše, patrona celníků.

Na návrhy klubů celníků a předsednictva Spolku celníků ČR letos ocenění převzali:

plk. Mgr. Petr Skudrzyk, ředitel Celního úřadu pro Moravskoslezský kraj, za podporu činnosti Klubu celníků při Celním ředitelství Ostrava již od jeho vzniku. Podporuje jeho prestiž a rozvoj. Jedním z nejhmatatelnějších společných projektů klubu a celního úřadu je projekt pro žáky základních škol v Moravskoslezském regionu prezentující činnost celní správy a jejich kompetencí

Mgr. Jiří Janík, člen Klubu celníků při Generálním ředitelstvím cel a dlouholetý člen předsednictva Spolku celníků České republiky. Je členem kontrolní komise Spolku. Aktivně a se zájmen se účastní jednání komise i předsednictva Spolku. Jeho přístup ke spolkovým činnostem je příkladný a naplňuje základní poslání činnosti Spolku celníků.

Pan Zdeněk Konopáč, člen Klubu celních veteránů. Významně se po celou dobu činnosti klubu podílí na organizaci a zajišťování akcí klubu. Nezapomenutelné je jím zorganizované setkání členů klubu spojené s návštěvou Jaderné elektrárny Dukovany.

Všem oceněným gratulujeme !

Ocenění přebrali pamětní medaile a drobné upomínkové předměty z rukou předsedkyně Spolku celníků ČR JUDr. Marie Bubeníkové, ředitele CÚ pro Středočeský kraj plk. Mgr. Jana Václavíčka, místopředsedy Spolku celníků ČR JUDr. Pavla Poláka, členky předsednictva Spolku celníků ČR Ing. Jindřišky Kubelkové.

Děkujeme řediteli CÚ pro Středočeský kraj za poskytnutí prostor pro předávání ocenění a Ing. Venkrbcové, L. Bartákové a J. Dörflovi za přípravu slavnostního ceremoniálu.

Fotografie v originálním rozlišení si můžete stáhnout zde.

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář